02.10.2014 4640

Захопливий світ наукового пошуку

Наукова робота студентів в Уманському НУС є багатогранною та досить активною. Двічі на місяць студентська молодь ІІІ-V курсів на кафедрі обліку і аудиту буре участь в обговореннях актуальних питань вітчизняного законодавства та особливо його змін. Під керівництвом досвідчених педагогів здійснюється підготовка студентами наукових доповідей та повідомлень. Різні напрями та тематика досліджень дозволяє студентам-початківцям на базі конкретних прикладів навчатись, здобувати досвід представлення результатів досліджень та поринати у цікавий і захопливий світ наукового пошуку.

01.10.2014р. відбулось чергове засідання наукового студентського гуртка, на якому завідувач кафедри обліку і аудиту д.е.н., професор, академік УАЕН В.С. Уланчук запросив студентів до участі у конференціях різних рівнів, написання конкурсних проектів, статей, ознайомив з основними принципами наукової роботи. Було наголошено на багаторічній співпраці кафедри обліку і аудиту із Всеукраїнським професійним виданням – газетою «Все про бухгалтерський облік».

Керівниками наукового студентського гуртка к.е.н, доцентами Н.В. Оляднічук та Г.Ю. Аніщенко окреслено головні завдання наукової роботи у 2014-2015 н.р.

Захопливий світ наукового пошуку
Захопливий світ наукового пошуку

Відтепер на кафедрі обліку і аудиту усі студенти можуть вільно користуватись мультимедійним обладнанням для презентацій результатів власного наукового пошуку, медіа-засобами здійснювати ознайомлення усіх слухачів зі специфікою обліку на підприємствах, установах і організаціях. Демонстрація форм первинних документів, облікових регістрів за різними ділянками обліку дозволяє наочно закріпити порядок оформлення специфічних господарських операцій. Також це чудова нагода для кожного студента надати для обговорення власні наукові розробки.

Захопливий світ наукового пошуку
Захопливий світ наукового пошуку
Захопливий світ наукового пошуку
Захопливий світ наукового пошуку

Завідувач кафедри обліку і аудиту, к.е.н., професор В.С. Уланчук,

доценти, к.е.н. Н.В. Оляднічук, Г.Ю. Аніщенко та к.е.н. С.О. Михайловина