17.11.2021 5071

Зі святом, студенти!

Зі святом, студенти!
Зі святом, студенти!

17 листопада – Міжнародний День студентів. Це свято є синонімом молодості, романтики та щасливого безтурботного життя. І водночас – днем солідаризації студентства світу – найактивнішої частини суспільства.

На зборах 1941 року в Лондоні Міжнародна Рада Студентів прийняла заяву, у якій день 17 листопада, на спогад про події в Чехії, коли відбулися масові арешти чеських студентів у Празі та інших університетських містах, оголошено Міжнародним днем студентів.

Уманський національний університет садівництва для багатьох поколінь є осередком інтелектуальної та креативної, допитливої і здорової молоді. Аграрна течія начального закладу несе в собі еклектику практики та теорії, сплетіння науки та творчого потенціалу, єднання з природою і теоретичною базою, а тому студенти Уманського НУС – це сплетіння науки з творчим потенціалом, раціональності інтелекту з гармонією навколишнього середовища. Саме тому студентська молодь навчального закладу дбає та турбується про здоров’я особисте та природи, жартівливо, з легкістю засвоює навчальний матеріал, не забуваючи про колоритні вечірки й іскрометний гумор.

Наші студенти жартують, що вони «діти матері-Лекції, адже лише вона може приспати, а під час сну допомогти словесні конструкції перетворити на письмові. А Сесія – то мачуха, яка здатна строгістю заморити, змусивши працювати і вдень, і вночі».

Та головне – наша молодь може похизуватися досягненнями і в науці, і в спорті, серйозно волонтерити та натхненно жартувати.

Шановні наші студенти! Ви – рушійна сила, яка творить нові, щасливі, успішні етапи життя у рідній Альма-Матір та нашій державі. Хай студентські роки принесуть вам користь і задоволення, оселять у душах вічне бажання до діяльності та жагу до знань. Хай ваш оптимізм, чуйне серце, працелюбність та творче рішення всіх проблем дасть змогу легко крокувати по життю та підійматися кар’єрними сходинками. Тож сміливо помиляйтеся та виправляйтеся, вдосконалюйтеся і щасливо крокуйте до мети! Зі святом вас!

 

Ректорат

Профком

Рада студентського самоврядування

Рубрика: Студенту