17.04.2013 6486

Змагання КВН на Кубок ректора

   16 квітня в Уманському національному університеті садівництва відбулося свято сміху та веселощів – КВН на Кубок ректора. У змаганнях взяли участь п’ять факультетських команд університету. За звання найдотепніших та найкмітливіших змагалися команди: «КУМ» факультету менеджменту, «Без варіантів» інженерно-технологічного факультету, «Л/Г продукт» факультету лісового та садово-паркового господарства, «Солодкі перці» факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин і «Мамині синочки» факультету економіки та підприємництва.

   Організатором турніру стала рада студентського самоврядування університету за підтримки адміністрації та Центру культури і виховання.

   Першим конкурсом, у якому змагались команди, була «Візитка», тема якої – «Сміх продовжує життя». Другий конкурс – «Розминка» на тему: «Прес-центр». У цьому конкурсі команди мали можливість продемонструвати кмітливість та вміння миттєво дати  жартівливу відповідь. Питання задавали члени журі, до якого увійшли голови рад студентського самоврядування: Аліна Клименко (Уманський національний університет садівництва), Вікторія Михайлюк (Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини), Василь Діхтяренко (Уманський педагогічний коледж ім. Тараса Шевченка), Андрій Шпортко (Уманський агротехнічний коледж) та Олександр Пересунько – капітан міської команди КВН «IN TEAM», учасник команди КВН УНУС «Хата на Маямі».

   Радісну атмосферу підтримували запальні вболівальники.

   За підсумками проведеного турніру перемогу здобула команда факультету лісового та садово-паркового господарства «Л/Г продукт».

   За дорученням ректора грамоти командам-учасницям та головний приз команді-переможниці вручив в.о. проректора з наукової та інноваційної діяльності Віктор Карпенко, який подякував командам за чудові виступи, сповнені радістю та яскравим гумором, та побажав подальших творчих успіхів.

   Глядачі отримали море сміху, позитивних емоцій та чудового настрою.

Марина Бевз, секретар ради студентського самоврядування