09.10.2014 5249

Знайомство з університетом

7 жовтня 2014 року на кафедрі менеджменту ЗЕД відбулась зустріч студентів 52-зм групи факультету менеджменту на чолі з куратором Пітель Н.Я. із новачками нашого факультету – студентами І курсу 11-з групи (куратор Альошкіна Л.П.) та 11- гр групи (куратор Непочатенко В.О.).

Мета зустрічі – знайомство студентів-першокурсників із університетом, його історією, цікавими особистостями, які тут працювали і навчались, та специфікою сучасного життя студентства.

Василик Інна, студентка V курсу, підготувала цікаву, творчу і змістовну розповідь про історію розвитку, становлення і сьогодення нашого університету. У виступі особливу увагу було приділено історичним етапам становлення і розвитку – від періоду створення наукової школи садівництва і до наших днів; здобуткам видатних науковців-засновників та вченим-послідовникам, які сьогодні примножують наукові здобутки і славу університету.

Жвавий інтерес викликала інформація про нинішню структуру навчального закладу, співпрацю із коледжами, які здійснюють свою діяльність на базі університету та підпорядковуються йому.

Після закінчення доповіді першокурсники задавали питання про сьогодення університету, а п'ятикурсники компетентно розповідали про переваги і проблеми студентського життя.

Знайомство з університетом
Знайомство з університетом
Знайомство з університетом
Знайомство з університетом
Знайомство з університетом
Знайомство з університетом

Особливо всім присутнім сподобався вислів про наш університет другого директора  Головного училища садівництва Д.С. Обніського: «Заклад став школою працелюбства, де справа садівництва перетворювалась в предмет сердечного захоплення, а праця ставала насущною потребою людини».

Інна Трутненко,

студентка 52- зм групи факультету менеджменту