20 жовтня — День працівника харчової промисловості
Колектив Уманського національного університету садівництва відзначає професійне свято колег, студентів, випускників навчального закладу — День харчовика.
Професійне свято колег, які знаються на сучасних тенденціях здорового харчування відзначається в третій декаді жовтня. Яскраві застілля обіцяють фахівці на честь копіткої праці харчовиків, як тільки настане мир в країні, а нині, відповідально готують ярмарки, прибутки з яких дадуть можливість подбати про захисників та захисниць, які відіграють найважливішу для людей і держави роль.
Спеціальність «Харчові технології» в Уманському НУС передбачає ґрунтовну підготовку для ведення технологічних процесів, одержання харчових продуктів, проєктування та розробки технологій харчових продуктів. Харчування високої якості — мета фахівців-харчовиків сьогодення. Громаді університету надійно працюється поруч з колегами, які дбають про сферу індустрії продуктів здорового харчування. Харчовики несуть відповідальність за підвищення якості життєдіяльності земляків покращенням якості продукції.
Шановні фахівці харчової індустрії, юні вихованці, які лише вивчають обраний фах, турбота про продовольчу безпеку завжди була однією з головних для людства. Акцентуючи увагу та діяльність на сфері здорового харчування, ви забезпечуєте необхідні умови для життя, здоров’я і добробуту нації й реалізуєте одне з основних прав людини.
З Днем працівника харчової промисловості, хай ниви будуть щедрими, а врожаї — багатими, миру та здорового довголіття!