01.01.2023 279

Бувай, 2022!

Бувай, 2022!
Бувай, 2022!

Спільнота Уманського національного університету садівництва в очікуванні новорічної ночі дбайливо перегортає сторінки 2022 року. Студенти, аспіранти, викладачі, науковці та працівники мали у році, що дійшов до завершення, надскладні умови для праці та засвоєння знань, але найважливіше те, що всі пройшли перевірку на міцність, стресостійкість і людяність.

Університетська родина дружно втілювала мету навчального закладу, не зупиняючись ні на мить. Тож і найближчому майбутньому Україна отримає гідне поповнення когорти аграріїв нової генерації, які здобувають знання за європейськими стандартами.

Війна внесла зміни у налагоджений і вивірений освітньо-науковий процес трудового колективу, зруйнувавши багато задумів і планів. А ще ми вчимося жити з болем втрати наших студентів і випускників, яких більше ніколи не зустрінемо у нашому колективі. Нам достеменно невідомо, скільки ще лунатимуть в українських містах і селах вибухи та сирени, але переконані: у нашому серці вистачить добра та мудрості, аби йти шляхом миру, боронити своє та бути корисними для своєї країни. Та все ж ми дякуємо цьому року за набуте вміння згуртуватися у лихі моменти й об’єднатися заради спільної мети – Перемоги та світлого майбутнього України.

Ми щиро дякуємо 2022-му за загартування та науку, за людей, які проявили себе у складні воєнні дні, за тепло душі та щирість, за змогу плакати та сміятися разом. Бувай,  2022-й, ми пам’ятатимемо тебе!

 

Пресцентр Уманського НУС