26.02.2016 1455

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

25 лютого на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015р. №1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 н. р.»  і Наказу ректора УНУС від 11.01.2016р. відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з профільних навчальних дисциплін для напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Участь у Олімпіаді взяли 15 студентів напряму підготовки «Туризм» та 17 студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», що мали можливість, вирішуючи завдання різної форми складності, показати високу творчу, наукову та практичну підготовку, якої вони набули, навчаючися в університеті.

Рішенням комісії у складі Людмили Транченко (голова), Любові Коваленко, Діани Нагернюк, Валентини Непочатенко та Світлани Тимчук (члени комісії) визначалися переможці (перше місце) та призери (друге та третє місця) олімпіади. 

Результати олімпіади:

Переможці

І місце – Віолетта Кулібаба (IІІ курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

І місце – Анастасія Поляніцька  IІІ курс, напрям підготовки «Туризм»)

Призери

ІІ місце – Анастасія Огородник (IІІ курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

ІІ місце – Ірина Карпович ( IІІ курс, напрям підготовки «Туризм»)

 

ІІІ  місце – Лілія Оніщук (I курс, напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»)

ІІІ  місце – Роман Уманський (I курс, напрям підготовки «Туризм»)

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі  туризму та готельно-ресторанної справи
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі  туризму та готельно-ресторанної справи
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

Участь у студентських наукових олімпіадах сприяє формуванню у студентів творчого потенціалу майбутнього фахівця, визначає їх наукові інтереси, допомагає розвивати особистісні якості, необхідні для дослідницької діяльності: ерудиція, логічне і нестандартне мислення, цілеспрямованість, наполегливість у досягненні мети, ініціативність, відповідальність, воля, адекватна самооцінка, самоконтроль, самоорганізованість (уміння планувати й організовувати самостійну роботу).

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вітає переможців і призерів олімпіади та висловлює подяку за участь і проявлену ерудицію всім її учасникам!

 

Любов Коваленко, ст. викладач кафедри

туризму та готельно-ресторанної справи