29.02.2016 906

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»

29 лютого оголошено переможців I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології» зі спеціальності «Технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів», яку було проведено відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 року № 1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 н.р.» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці й активізації науково-дослідної роботи студентів університету.

В олімпіаді взяли участь всі студенти 4 курсу, що навчаються за даним напрямом підготовки. Дійсно сформовані, молоді науковці мали можливість змагатись у своїх знаннях для визначення найкращого.

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології»

За рішенням комісії у складі Анастасії Токар (голова), Людмили Матенчук, Сергія Миронюка, Ірини Гайдай та Катерини Калайди було визначено переможців та призерів олімпіади.

Результати олімпіади:

Переможець 

І місце – Кикоть Дарина

Призери

ІІ місце – Кикоть Наталія

ІІІ місце – Раджапова Діана

Переможці І туру олімпіади візьмуть участь у IІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Харчові технології» зі спеціальності «Технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів».

Щиро вітаємо учасників олімпіади, сподіваємося, що всі студенти в результаті отримали наукове задоволення та набули корисного досвіду. Ми бажаємо їм успішно застосувати свої знання в майбутній професійній діяльності!

 

Колектив кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів