Інженерно-технологічний факультет – інновації, якість, перспектива!
Інженерно-технологічний факультет Уманського національного університету садівництва випускає інтелектуальних, відповідальних, уважних, професійних фахівців, здатних глибоко аналізувати виробничу діяльність підприємства та професійно використовувати новітні технології у механізації сільськогосподарського виробництва.
У 2021 році прийом до Уманського національного університету садівництва на інженерно-технологічний факультет здійснюватиметься за такими спеціальностями:
- Спеціальність «Агроінженерія» – фах, у якому гармонійно поєднуються традиційні та новітні знання технологій і засобів механізації сільськогосподарського виробництва. Дана спеціальність має глибокі витоки та, за рахунок позитивної динаміки розвитку і технологічного прогресу, – серйозну позитивну динаміку розвитку. І наразі вона гарантує значні перспективи фахівцям, адже аграрна країна без агроінженерів не існує.
- Спеціальність «Харчові технології» передбачає підготовку фахівців у галузі впровадження інноваційних або вдосконалених існуючих технологій приготування та випуску харчових продуктів, в тому числі – і з новими споживчими та функціональними властивостями. Головною особливістю сучасних фахівців цієї спеціальності є їх високі знання й обізнаність з тенденціями сучасних технологій і нових продуктів, на яких ґрунтується можливість реалізації найпріоритетнішого на сьогодні завдання – створення в Україні індустрії продуктів здорового харчування для забезпечення ними усього населення, підвищення якості життя людей і збереження генофонду нації, а також просування цих продуктів на зовнішні ринки.
Нині на факультеті створюються як нові Флабораторії, так і значно покращується матеріально-технічне оснащення існуючих. У розпорядженні майбутніх інженерів чотири сучасних комп’ютерних класи з програмним забезпеченням.
В освітній процес активно впроваджуються нові форми навчання. Студенти отримують ґрунтовні знання зі спеціальних і загальнонаукових дисциплін, набувають практичні навички на кращих підприємствах консервної промисловості України.
На факультеті відновлюється та розвивається база з виготовлення плодовоягідних вин. Перший досвід практичної роботи студенти отримують у мініцехах кафедр: консервному, соковому, борошномельному, хлібопекарському, сушильному.
Кваліфікацію інженера-механіка набувають на кафедрі агроінженерії. Виробничу практику проходять у сільськогосподарських товариствах і фермерських господарствах України, Франції, Німеччини, Великої Британії, США.
Чому обирають нас?
Спеціальності, які молодь опановує на інженерно-технологічному факультеті Уманського НУС – це:
- АКТУАЛЬНІСТЬ – освітні програми, розроблені відповідно до вимог ринку праці, у безпосередній і прямій співпраці з роботодавцями;
- ЗАТРЕБУВАНІСТЬ – молоді фахівці розпочинають трудову діяльність ще під час проходження практики, а після закінчення навчання понад 85% мають гарантоване місце працевлаштування;
- РІЗНОПЛАНОВІСТЬ – можливість проходження виробничого та навчального стажування і практики на кращих підприємствах і в організаціях як в Україні, так і за кордоном;
- ЗРУЧНІСТЬ – можливість паралельного здобуття освіти одразу за двома спеціальностями, дистанційні методи навчання онлайн у зручний для студента час.
Обов’язковий набір документів!
Оригінали та копії документа про освітній ступінь та додаток до нього; військовий квиток або приписне свідоцтво (для військовозобов’язаних); оригінали та копії сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання; копію документа, що посвідчує особу; реєстраційний номер облікової картки платника податків; чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см (4 штуки); довідка про реєстрацію місця проживання особи.
Чекаємо на тебе!
Гарантований вступ до університету за умови вибору пріоритету № 1!
Дізнайся більше інформації щодо вступу на сайті приймальної комісії Уманського НУС