04.05.2016 1219

Практичне заняття на Ладижинському хлібокомбінаті

Практична підготовка студентів – обов'язкова складова навчальної програми для здобуття кваліфікаційного рівня в Уманському національному університеті садівництва. Вона здійснюється на передових сучасних підприємствах сільськогосподарського профілю під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічного працівника університету та спеціалістів підприємства.

Студенти першого курсу інженерно-технологічного факультету на занятті з дисципліни «Вспуп до фаху», разом з викладачами кафедри технології зберігання і переробки зерна Оленою Єремеєвою та Яною Євчу, відвідали  Ладижинський хлібзавод. Підприємство спеціалізувався на виробництві хлібобулочних виробів. Підприємство складаєлося з цеху хлібобулочних виробів, кондитерського цеху та цеху по випічці здоби.

Подібного роду практичні заняття, що дають студентам можливість безпосередньо на виробництві побачити застосування практичних навичок, позитивним чином впливають на професійне формування молоді. 

Практичне заняття на Ладижинському хлібокомбінаті
Практичне заняття на Ладижинському хлібокомбінаті

Проведення подібних занять в умовах виробництва має важливе значення, оскільки дає можливість залучати студентів до дослідницької роботи, проводити наукові дослідження в гуртках студентського наукового товариства.

 

 

Катерина Костецька, старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна