10.11.2015 956

Засідання науково-методичної комісії з харчових технологій НМЦ «Агроосвіта»

Відповідно до плану роботи Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», 5 листопада відбулося засідання науково-методичної комісії з харчових технологій та інженерії, у якому взяли участь завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна, доктор с.-г наук, професор Ніна Осокіна та завідувач кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, доктор с.-г. наук, професор Анастасія Токар. 

Засідання науково-методичної комісії з харчових технологій НМЦ «Агроосвіта»
Засідання науково-методичної комісії з харчових технологій НМЦ «Агроосвіта»

Під час засідання обговорювалися питання організації освітнього процесу та формування навчальних планів для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» з напряму «Харчові технології та інженерія», проведено аналіз навчально-методичного забезпечення напряму за останні п’ять років, відбулася презентація науково-методичних видань, розроблених вищими навчальними закладами, а також було розглянуто та обговорено стан підготовки до затвердження та видання типових програм навчальних дисциплін, електронних підручників, навчальних посібників з напряму «Харчові технології та інженерія».

 

Олена Герасимчук, доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна