181 Харочові технології
- Бар’єрні технології забезпечення якості харчових продуктів
- Виноробство
- Гігієна та санітарія харчових виробництв
- Кормові препарати
- Кулінарознавство
- Органічні харчові продукти
- Основи раціонального харчування
- Сучасні матеріали та технології пакування харчових продуктів
- Технологія борошномельного виробництва
- Технологія елеваторної промисловості
- Технологія комбікормів
- Технологія кондитерських виробів
- Технологія консервування плодів та овочів
- Технологія кормових добавок
- Технологія крупи підвищеної харчової цінності
- Технологія круп’яного виробництва
- Технологія напоїв функціонального призначення
- Технологія нетрадиційного борошна
- Технологія приготування їжі
- Технологія сушіння зерна
- Технологія сушіння плодів та овочів
- Технологія функціональних харчових продуктів
- Товарознавство зерна
- Товарознавство плодів та овочів
- Харчові добавки
- Холодильна техніка та технологія