22.04.2013 5846

День відкритих дверей в Уманському НУС

   20 квітня один з найпрестижніших аграрних навчальних закладів України Уманський НУС гостинно зустрічав гостей, які приїхали на День відкритих дверей.

   Події такого рівня давно вже стали для університету знаменними, адже 8 автобусів привезли учнів та їх батьків, щоб відвідати університет, познайомитися з його історією, матеріально-технічною базою, правилами прийому, умовами навчання, проживання та дозвіллям студентів.

   Уманський НУС відвідали гості з 6-ти районів Кіровоградської, 5-ти районів Вінницької, 10-ти районів Черкаської та 3-х районів Миколаївської областей. Також на День відкритих дверей завітали учні, які відвідують підготовчі курси при університеті. Загалом учасниками важливої події стали близько 400 осіб.

   У вестибюлі корпусу №1 гості мали можливість скуштувати смачні яблука, вирощені в садках університету, пироги, спечені із пшениці, вирощеної на дослідних ділянках, та отримати рекламну продукцію.

   Декани 6-ти факультетів розповіли присутнім про спеціальності, які можуть здобути майбутні абітурієнти на їхніх факультетах, та про перспективи працевлаштування, які чекають на випускників після закінчення навчання.

   Після виступів деканів на гостей чекав святковий концерт, ведучі якого Анастасія Гуменна та Артур Гуртовенко розповіли глядачам, що протягом навчання в університеті студенти не тільки набувають фахових знань, а й можуть реалізувати свій творчий потенціал, займаючись у 15-ти колективах Центру культури і виховання, 7 з яких мають звання народного.

   Гості також відвідали перлину садово-паркового мистецтва дендрологічний парк «Софіївка», екскурсії по якому проводили студенти Анастасія Періг, Марина Сорочан, працівники університету Лариса Цимбровська та Надія Михалевська.

   З гарними побажаннями удачі та  здійснення заповітних мрій прощалися з учнями, щоб у майбутньому знову зустрітися у стінах одного із найкращих аграрних закладів України.

Прес-центр університету