18.02.2013 5270

День відкритих дверей

     16 лютого 2013 року в актовій залі університету відбулося урочисте свято «День відкритих дверей». На зустріч з адміністрацією університету, деканами факультетів, керівниками структурних підрозділів завітало близько 500 випускників шкіл, студентів технікумів і коледжів та їх батьків із понад 50 районів Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Київської та інших областей України.

На зустріч завітало близько 500 випускників шкіл, студентів технікумів і коледжів та їх батьків
На зустріч завітало близько 500 випускників шкіл, студентів технікумів і коледжів та їх батьків

     Від імені науково-педагогічних працівників,  співробітників, аспірантів і студентів університету привітала учасників свята ректор, доктор  економічних наук, професор Олена Олександрівна Непочатенко,  яка у своїй доповіді зазначила, що Уманський національний університеті садівництва заснований у 1844 році та є одним із найпрестижніших навчальних закладів України. За час свого існування він зарекомендував себе як лідер аграрної освіти, потужний навчальний і науковий центр, осередок культури та духовності. Його авторитет здобуто працею багатьох поколінь викладачів, науковців, студентів та випускників.

Учасників свята привітала ректор, доктор  економічних наук, професор Олена Олександрівна Непочатенко
Учасників свята привітала ректор, доктор економічних наук, професор Олена Олександрівна Непочатенко

     Також Олена Олександрівна відмітила, що для навчання студентів створені всі необхідні умови: потужна матерiальна база, навчальні аудиторії та лабораторії, комп'ютерні класи, сучасна наукова бібліотека з безпровідним доступом до мережі Internet.

     У цьому році в університеті відкрито кафедру військової підготовки. По закінченню навчання студенти отримують військове звання – молодший лейтенант.

     З презентаціями про факультети, напрями підготовки, спеціальності до випускників шкіл, технікумів та коледжів звернулись декани, які у своїх доповідях зупинились також на умовах навчання, проходженні практичної підготовки, стажуванні за кордоном, умовах проживання та дозвіллі студентів.

З презентаціями про факультети, напрями підготовки, спеціальності до випускників шкіл, технікумів та коледжів звернулись декани
З презентаціями про факультети, напрями підготовки, спеціальності до випускників шкіл, технікумів та коледжів звернулись декани

     На зустрічі був присутній перший заступник директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Ренський Сергій Миколайович та начальник відділу освіти Уманської районної  державної адміністрації Супрунець Оксана Анатоліївна.

     Випускники загальноосвітніх шкільних закладів під час зустрічі були ознайомлені з правилами прийому та перебігом вступної кампанії 2013-2014 навчального року та запрошені на курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

     Завершенням свята став виступ учасників художніх колективів Центру культури і виховання Уманського національного університету садівництва.

Виступ учасників художніх колективів Центру культури і виховання
Виступ учасників художніх колективів Центру культури і виховання

     Шановні абітурієнти! Студентські роки навчання – це найкращі роки вашої юності. Запрошуємо вас прожити ці роки у дружній студентській родині  Уманського національного університету садівництва.