29.10.2013 5767

Майстер-клас «Барна справа»

Функціонування в Уманському національному університеті садівництва напряму підготовки «Готельно-ресторання справа» та «Туризм» передбачає вивчення різних цікавих предметів, які супроводжуються не менш цікавими презентаціями. Зокрема, про основні поняття щодо історії елітних алкогольних напоїв, країн їх походження, види коктейлів і коктейльної карти розповів студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та запрошеним школярам 9, 10 та 11 класів СШ № 9 м. Умань фахівець з барної справи Груднина Вадим.

Майстер-клас «Барна справа»
Майстер-клас «Барна справа»

Доповідь розпочалась із презентації спеціального посуду для подачі алкогольних напоїв та коктейлів. Вадим цікаво та захоплено познайомив присутніх із походженням коньяку із області Коньяк (Cognac) та широко відомими винами з процвітаючих областей Шампань (Champagne) і Бордеріє (Borderies), виробництвом текіли (сок агави та цукор), види лікерів та бренді.

Всі присутні мали змогу ознайомитись із правилами складання коктейльної карти, способами подачі коктейлів, включаючи Екстрім види.

Майстер-клас «Барна справа»
Майстер-клас «Барна справа»

По закінченню студенти університету отримали вагомий досвід з фаху, а запрошені школярі – цікаву та корисну інформацію.

К.е.н., ст. викладач кафедри менеджменту

зовнішньоекономічної діяльності Нещадим Людмила