20.03.2013 931

79-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» (м. Київ)

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 79-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка буде проведена 15 – 16  квітня 2013 р. за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій. 

Учасники:

до участі в конференції запрошуються молоді вчені, а також студенти, які активно займаються науковою діяльністю.

Тематичні напрями роботи конференції:

  • 1. Секція технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів.
  • 2. Секція створення нових продуктів у хлібопекарській, кондитерській, макаронній і харчоконцентратній промисловості та інноваційних технологій переробки зерна.
  • 3.Секція розроблення прогресивних технологій і високоефективного устаткування для цукрової промисловості.
  • 4. Секція біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв.
  • 5. Секція ресурсоощадних технологій для м’ясної, молочної та олієжирової промисловості.
  • 6. Секція інноваційних підходів  у готельно-ресторанній справі.
  • 7. Секція біохімії та екології харчових виробництв.
  • 8. Секція біотехнології мікробного синтезу.
  • 9. Секція обладнання харчових виробництв.
  • 10. Секція підвищення ефективності процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.
  • 11. Секція енерго- і ресурсоощадних технологій.
  • 12. Секція створення енергетичного обладнання розроблення систем тепло-електропостачання промислових підприємств.
  • 13. Секція прикладної та теоретичної механіки, пакувальної техніки і інженерної графіки.
  • 14. Секція автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.
  • 15. Секція інформаційних технологій.
  • 16. Секція безпеки життєдіяльності.
  • 17. Секція організації готельного та туристичного обслуговування.
  • 18.Секція українознавства.
  • 19. Секція філософії і соціально-політичних наук.
  • 20. Секція економічної теорії і політології.
  • 21. Секція міжнародної економіки.
  • 22. Секція проблеми економіки і менеджменту підприємств харчової промисловості.
  • 23. Напрями підвищення ефективності обліково-фінансової діяльності підприємств.
  • 24. Секція фізико-математичних і хімічних основ технологічних процесів харчових виробництв.
  • 25. Секція іноземних мов.

Заявку та матеріали подати до 11 лютого 2013 року.

(детальніше)