20.03.2013
938
79-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» (м. Київ)
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 79-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка буде проведена 15 – 16 квітня 2013 р. за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій.
Учасники:
до участі в конференції запрошуються молоді вчені, а також студенти, які активно займаються науковою діяльністю.
Тематичні напрями роботи конференції:
- 1. Секція технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів.
- 2. Секція створення нових продуктів у хлібопекарській, кондитерській, макаронній і харчоконцентратній промисловості та інноваційних технологій переробки зерна.
- 3.Секція розроблення прогресивних технологій і високоефективного устаткування для цукрової промисловості.
- 4. Секція біотехнології продуктів бродіння, екстрактів і напоїв.
- 5. Секція ресурсоощадних технологій для м’ясної, молочної та олієжирової промисловості.
- 6. Секція інноваційних підходів у готельно-ресторанній справі.
- 7. Секція біохімії та екології харчових виробництв.
- 8. Секція біотехнології мікробного синтезу.
- 9. Секція обладнання харчових виробництв.
- 10. Секція підвищення ефективності процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.
- 11. Секція енерго- і ресурсоощадних технологій.
- 12. Секція створення енергетичного обладнання розроблення систем тепло-електропостачання промислових підприємств.
- 13. Секція прикладної та теоретичної механіки, пакувальної техніки і інженерної графіки.
- 14. Секція автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.
- 15. Секція інформаційних технологій.
- 16. Секція безпеки життєдіяльності.
- 17. Секція організації готельного та туристичного обслуговування.
- 18.Секція українознавства.
- 19. Секція філософії і соціально-політичних наук.
- 20. Секція економічної теорії і політології.
- 21. Секція міжнародної економіки.
- 22. Секція проблеми економіки і менеджменту підприємств харчової промисловості.
- 23. Напрями підвищення ефективності обліково-фінансової діяльності підприємств.
- 24. Секція фізико-математичних і хімічних основ технологічних процесів харчових виробництв.
- 25. Секція іноземних мов.
Заявку та матеріали подати до 11 лютого 2013 року.