19.03.2014 1152

Х Всеукраїнська наукова конференція студентів “Харчові технології”

15 16 травня 2014 року в Одеській національній академії харчових технологій відбудеться Х  Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу “Харчові технології” за напрямками:

1.

Прогресивні технології переробки сільськогосподарської сировини в харчові продукти.

2.

Проблеми створення сучасних продуктів харчування підвищеної харчової
цінності.

3.

Товарознавство й експертиза товарів.

4.

Сучасне обладнання переробних і
харчових виробництв, автоматизація виробничих процесів.

5.

Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

6.

Актуальні проблеми  економіки і
менеджменту у ресторанному
 господарстві та харчовій
промисловості.

Для участі у конференції Вам необхідно до 15 квітня 2014 року надіслати до оргкомітету анкету-заявку.

При надсиланні заявок просимо вказати необхідність надання житла (поселення можливо у гуртожитку або в готелі академії).

Робочі мови конференції – українська, російська, англійська.

Повідомлення здійснюються у формі усних доповідей (тривалістю до 10 хв) або стендових доповідей.

Доповідь має бути оформлена як стаття.

До 15 квітня 2014 р. необхідно надіслати текст доповіді електронною поштою: nauka@onaft.edu.ua (тема: Конференція
15-16 травня-2014) та до 20 квітня поштою – у друкованому вигляді, підписаний автором та науковим керівником (1 прим.) за адресою: ОНАХТ, НДІЗ і ХП, кімн. А-147, вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039.

За підсумками конференції буде видане електронну версію збірника „Наукові праці молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ”, який буде розміщений на сайті ОНАХТ.

Вартість публікації однієї сторінки статті – 15 грн. 

Реквізити для платежів:

ГО „КМУ ОНАХТ”, код ЄДРПОУ 36289108,
р/р 26005148151 в АБ „Укргазбанк”,
 МФО 320478

Призначення платежу: Оргвнесок за конференцію „Харчові технології”, прізвище учасника (обов’язково)

Інформаційний лист