Х Всеукраїнська наукова конференція студентів “Харчові технології”
15 – 16 травня 2014 року в Одеській національній академії харчових технологій відбудеться Х Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу “Харчові технології” за напрямками:
1. |
Прогресивні технології переробки сільськогосподарської сировини в харчові продукти. |
2. |
Проблеми
створення сучасних продуктів харчування підвищеної харчової |
3. |
Товарознавство й експертиза товарів. |
4. |
Сучасне
обладнання переробних і |
5. |
Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. |
6. |
Актуальні проблеми економіки і |
Для участі у конференції Вам необхідно до 15 квітня 2014 року надіслати до оргкомітету анкету-заявку.
При надсиланні заявок просимо вказати необхідність надання житла (поселення можливо у гуртожитку або в готелі академії).
Робочі мови конференції – українська, російська, англійська.
Повідомлення здійснюються у формі усних доповідей (тривалістю до 10 хв) або стендових доповідей.
Доповідь має бути оформлена як стаття.
До 15 квітня 2014 р. необхідно надіслати
текст доповіді електронною поштою: nauka@onaft.edu.ua (тема:
Конференція
15-16 травня-2014) та до 20 квітня поштою – у друкованому вигляді,
підписаний автором та науковим керівником (1
прим.) за адресою: ОНАХТ, НДІЗ і ХП, кімн. А-147, вул. Канатна,
112, м. Одеса, 65039.
За підсумками конференції буде видане електронну версію збірника „Наукові праці молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ”, який буде розміщений на сайті ОНАХТ.
Вартість публікації однієї сторінки статті – 15 грн.
Реквізити для платежів:
ГО „КМУ ОНАХТ”, код
ЄДРПОУ 36289108,
р/р 26005148151 в АБ „Укргазбанк”,
МФО 320478
Призначення платежу: Оргвнесок за конференцію „Харчові технології”, прізвище учасника (обов’язково)