20.03.2013 566

Міжнародна науково-практична конференція "Стан та перспективи сучасних технологій виробництва харчових продуктів" (м. Вінниця)

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі в роботі Міжнародної науково-практичної конференції Стан та перспективи сучасних технологій виробництва харчових продуктів, що проходитиме 28-29 березня 2013 року.

Учасники:

науковці, викладачі навчальних закладів, аспіранти; керівники і спеціалісти підприємств, які займаються виробництвом продуктів харчування. 

Мета конференції:

узагальнення досвіду виробництва якісної і безпечної продукції тваринництва на основі сучасних наукових досліджень, пошук шляхів та розробка науково-обґрунтованих рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробничих та переробних підприємств в ринкових умовах господарювання.

Тематичні секції конференції:

  • 1. Якість та безпека виробництва продуктів харчування.
  • 2. Автоматизація та оптимізація технологічних процесів переробки молока, м'яса.
  • 3. Технологія переробки харчової сировини.

Робочі мови конференції: українська, російська.

Заявку та матеріали подати до 15 березня 2013 року.

(детальніше)