Міжнародна науково-практична конференція "Стан та перспективи сучасних технологій виробництва харчових продуктів" (м. Вінниця)
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас до участі в роботі Міжнародної науково-практичної конференції “Стан та перспективи сучасних технологій виробництва харчових продуктів”, що проходитиме 28-29 березня 2013 року.
Учасники:
науковці, викладачі навчальних закладів, аспіранти; керівники і спеціалісти підприємств, які займаються виробництвом продуктів харчування.
Мета конференції:
узагальнення досвіду виробництва якісної і безпечної продукції тваринництва на основі сучасних наукових досліджень, пошук шляхів та розробка науково-обґрунтованих рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробничих та переробних підприємств в ринкових умовах господарювання.
Тематичні секції конференції:
- 1. Якість та безпека виробництва продуктів харчування.
- 2. Автоматизація та оптимізація технологічних процесів переробки молока, м'яса.
- 3. Технологія переробки харчової сировини.
Робочі мови конференції: українська, російська.
Заявку та матеріали подати до 15 березня 2013 року.