16.06.2014 605

Постійно діюча науково-практична конференція «НОРМАТИВНІ, УПРАВЛІНСЬКІ ТА МІЖНАРОДНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ ТА ПРАВА» (№1/2014)

Метою конференції є обговорення різноманітних нормативних, управлінських та міжнародних аспектів розвитку економіки та права.

Для участі в науковому заході запрошуються вчені, викладачі, аспіранти, співробітники судових та правоохоронних органів, органів державної влади і місцевого самоврядування як України, так і інших країн, студенти старших курсів вищих навчальних закладів.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Форма участі у конференції: ОЧНА ТА ЗАОЧНА.

Конференція буде проводитись у Національному університеті «Одеська юридична академія». Детальніше про місце та час роботи секцій конференції очних учасників буде повідомлено за один тиждень до її проведення.

За результатами проведення конференції буде виданий збірник з матеріалами конференції.

Збірник з матеріалами конференції матиме міжнародний стандартний номер книги ISBN, що забезпечить його розповсюдження у бібліотеках та можливість посилання на збірник в інших публікованих джерелах.

Участь у конференції, що підтверджується публікацією у збірнику з матеріалами конференції, визнається апробацією матеріалів дисертації, яка є обов’язковою для здобувачів наукового ступеню кандидата або доктора юридичних наук відповідно до п. 12 Порядку присудження наукових ступенів і присвоєння вченого звання старшого наукового співробітника, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24 липня 2013 р. № 567.

Матеріали конференції будуть опубліковані на офіційному веб-сайті http://elconf.com.ua та будуть знаходитись у вільному доступі у мережі Інтернет.

Інформаційний лист