14.10.2013 568

Міжнародна науково-технічна конференція "Якість і безпека харчових продуктів" (м.Київ)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яка буде проведена 14-15 листопада 2013 р. за адресою: м. Київ,                 вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій

 

Голова оргкомітету

С.В. Іванов – Ректор Національного університету харчових технологій, доктор хімічних наук, професор

 

Заступник  голови

Т.Л Мостенська – проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків НУХТ, доктор економічних наук, професор

Л.Ю. Арсеньєва – декан факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи НУХТ, доктор технічних наук, професор

 

Секретарі

О.В. Нєміріч, кандидат технічних наук, доцент

Н.О. Стеценко, кандидат технічних наук, доцент

 

 

До участі в конференції запрошуються науковці й аспіранти, які мають завершені експериментальні дослідження або впровадження у виробництво, а також спеціалісти галузі, які активно займаються науково-практичною діяльністю.

ОРГВНЕСОК - 120 грн З ОДНІЄЇ ОСОБИ З УРАХУВАННЯМ ПДВ.

НАШ РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК 31252272210389 в ГУДКСУ у м. КИЄВІ 820019, ЄДРПОУ 02070938

 

Оргкомітет буде вдячний Вам, якщо Ви ознайомите з цією інформацією своїх колег, зацікавлених взяти участь у роботі конференції.

 

Терміни:

- подачі матеріалів - до 10 жовтня 2013 р.

- сплати коштів - до 14 листопада 2013 р. та при реєстрації

Інформаційний лист