Міжнародна науково-технічна конференція "Якість і безпека харчових продуктів" (м.Київ)
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», яка буде проведена 14-15 листопада 2013 р. за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, Національний університет харчових технологій
Голова оргкомітету
С.В. Іванов – Ректор Національного університету харчових технологій, доктор хімічних наук, професор
Заступник голови
Т.Л Мостенська – проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків НУХТ, доктор економічних наук, професор
Л.Ю. Арсеньєва – декан факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи НУХТ, доктор технічних наук, професор
Секретарі
О.В. Нєміріч, кандидат технічних наук, доцент
Н.О. Стеценко, кандидат технічних наук, доцент
До участі в конференції запрошуються науковці й аспіранти, які мають завершені експериментальні дослідження або впровадження у виробництво, а також спеціалісти галузі, які активно займаються науково-практичною діяльністю.
ОРГВНЕСОК - 120 грн З ОДНІЄЇ ОСОБИ З УРАХУВАННЯМ ПДВ.
НАШ РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК 31252272210389 в ГУДКСУ у м. КИЄВІ 820019, ЄДРПОУ 02070938
Оргкомітет буде вдячний Вам, якщо Ви ознайомите з цією інформацією своїх колег, зацікавлених взяти участь у роботі конференції.
Терміни:
- подачі матеріалів - до 10 жовтня 2013 р.
- сплати коштів - до 14 листопада 2013 р. та при реєстрації