24.03.2014
735
X Міжнародна науково-практична конференція «Харчові технології - 2014»
Робота конференції буде проводитися в пленарному режимі. |
≡ ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ ≡
- Актуальні проблеми харчової промисловості при вступі України у ВТО.
- Нові технічні та технологічні рішення в переробці харчової сировини.
- Біотехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів.
- Проблеми гармонізації національних стандартів з міжнародними в рамках вступу України у ВТО.
- Енергоефективні процеси та обладнання харчових виробництв.
- Інтелектуальні системи управління технологічними процесами в харчовій промисловості.
- Сучасні методи контролю, стандартизації та сертифікації сировини та харчових продуктів.
- Екологія й безпека продуктів харчування.
- Розробка технологій продуктів лікувально-профілактичного харчування.
- Інноваційні технології продуктів ресторанного господарства.
- Економічні аспекти та ефективність інноваційно-інвестиційного розвитку харчових виробництв.
До публікації будуть прийматися наукові статті, які мають наступні необхідні елементи:
- постановка проблеми в загальному вигляді і її взаємозв´язок з найважливішими науковими або практичними завданнями;
- формулювання мети статті (постановка завдань);
- виклад основного матеріалу з повним обгрунтуванням отриманих наукових результатів;
- висновки за результатами досліджень і перспективи подальших досліджень у даному напрямку.
Терміни подання матеріалів:
Термін подачі статей - до 31 травня 2014 р..
Матеріали, які не відповідають наведеним вимогам, без електронної версії або надіслані після 31 травня 2014 р.,не приймаються.
Заявка на участь - до 1 вересеня 2014 р.
Реквізити для платежів:
ГО «КМУ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108,
р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк»,
МФО 320478
Призначення платежу: Оргвзнос на конференцію «Харчові технології» і прізвище учасника (обов´язково).