24.03.2014 735

X Міжнародна науково-практична конференція «Харчові технології - 2014»

Робота конференції буде проводитися в пленарному режимі.

≡ ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Актуальні проблеми харчової промисловості при вступі України у ВТО.
  • Нові технічні та технологічні рішення в переробці харчової сировини.
  • Біотехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів.
  • Проблеми гармонізації національних стандартів з міжнародними в рамках вступу України у ВТО.
  • Енергоефективні процеси та обладнання харчових виробництв.
  • Інтелектуальні системи управління технологічними процесами в харчовій промисловості.
  • Сучасні методи контролю, стандартизації та сертифікації сировини та харчових продуктів.
  • Екологія й безпека продуктів харчування.
  • Розробка технологій продуктів лікувально-профілактичного харчування.
  • Інноваційні технології продуктів ресторанного господарства.
  • Економічні аспекти та ефективність інноваційно-інвестиційного розвитку харчових виробництв.

До публікації будуть прийматися наукові статті, які мають наступні необхідні елементи:

  • постановка проблеми в загальному вигляді і її взаємозв´язок з найважливішими науковими або практичними завданнями;
  • формулювання мети статті (постановка завдань);
  • виклад основного матеріалу з повним обгрунтуванням отриманих наукових результатів;
  • висновки за результатами досліджень і перспективи подальших досліджень у даному напрямку.

 Терміни подання матеріалів:

Термін подачі статей - до 31 травня 2014 р..
Матеріали, які не відповідають наведеним вимогам, без електронної версії або надіслані після 31 травня 2014 р.,не приймаються.

Заявка на участь - до 1 вересеня 2014 р.

Реквізити для платежів:

ГО «КМУ ОНАХТ», код ЄДРПОУ 36289108,
р/р 26005148151 в АБ «Укргазбанк»,
МФО 320478
Призначення платежу: Оргвзнос на конференцію «Харчові технології» і прізвище учасника (обов´язково).

Детальніше